Beställ telefon väckning Beställ telefon väckning

Beställ väckning Väckning till din telefon

Beställ telefonväckning Telefonväckning


Mer info

Bakgrund

Automatisk telefonväckning är en tjänst som funnits i över 30 år sedan Telia introducerade AXE växlarna i Sverige. Tjänsten har sedan den lanserades i princip fungerat och låtit på samma sätt. Även Eniro och Tele2 erbjuder numera liknande tjänster. Därför tycker vi att det är extra roligt att nu kunna erbjuda en ny variant.
I vår väckningstjänst kan användaren välja vilken typ av väckningen som ska spelas upp och samtalet kan beställas till både fasta och mobila telefoner i Sverige. Vi använder en SMS baserad betallösning. Kostnaden (7 kr) för att beställa en väckning dras från användarens mobiltelefonräkning när beställnings SMS:et skickas. Vi hoppas inom kort kunna erbjuda fler betalningsalternativ och på sikt också erbjuda månadsabbonemang.

Otillåten användning

Användare av den här tjänsten får inte missbruka den. Missbruk innefattar bland annat att beställa väckningar till andra personer utan deras samtycke. Om polismyndigheten begär ut information om användare som missbrukar tjänsten kommer vi att lämna all tillgänglig information vilket kan inkludera använd IP-adress och betalningsinformation som exempelvis telefonnummer som betällt väckningen.

Om du har mottagit en oönskad väckning från vår tjänst ber vi dig att kontakta oss via e-post så kommer vi att blockera ditt telefonnummer.

Om oss

Den här tjänsten drivs av ROSLAB AB sedan år 2004. Vi är ett svenskt IT företag som tycker det är roligt att utveckla och driva automatiska telefontjänster. Besök oss gärna på www.roslab.com för mer information.


Telefonväckningar i andra länder

Vi erbjuder också telefonväckningar i ett flertal andra länder. Besök gärna våra andra webbplatser för mer information.